Toegangscontrole

Met een toegangscontrolesysteem bepaalt u “Wie, waar en wanneer naar binnen mag” . Niet bevoegde personen krijgen geen toegang tot bepaalde ruimtes. Door middel van pasjes, tags of codes kunnen alleen personen die in het toegangscontrolesysteem geregisteerd zijn uw pand betreden.

Het is mogelijk om de toegangscontrole te koppelen aan uw alarminstallatie. Het voordeel hiervan is dat u inzicht heeft in welke personen het alarm in-en uitschakelen. Elektronische toegangscontrole brengt ook praktische voordelen met zich mee. Als iemand zijn tag of pasje verliest, kan deze uit het systeem verwijderd worden. De verloren tag of pasĀ is dan direct in-actief. Bij verlies van gewone sleutels kunnen de problemen en kosten behoorlijk oplopen.

Met toegangcontrolesystemen is het ook mogelijk de aanwezigheid van personen te registreren (werktijdregistratie). U kunt snel zien welke medewerkers er aanwezig zijn. Een complete oplossing dus!

Koppelaar Beveiliging ontwerpt, levert en installeert toegangcontrolesystemen. Het systeem is te voorzien van diverse soorten kaartlezers. Integratie met andere systemen, zoals alarminstallaties en camerasystemen is mogelijk.

Bel voor een vrijblijvende afspraak naar: 0345-701093 of vul ons contactformulier in