SDNA marking

‘Maak van uw bezit geen buit!’

Met SelectaDNA-markering (SDNA-markering) beschermt u uw bezittingen tegen diefstal. Een unieke DNA-code zorgt ervoor dat uw kostbare spullen altijd naar u herleid kunnen worden. U maakt uw eigendommen hierdoor onaantrekkelijk voor inbrekers, dieven en helers.

Merk uw kostbare spullen met de vrijwel onzichtbare SDNA-markering (een soort lak) en kies voor veiligheid. Op plaatsen waar de markering gebruikt wordt daalt het aantal inbraken.

SDNA-markering is een effectief middel in de strijd tegen inbraken en diefstal. Het doel van de markering is om inbrekers en dieven af te schrikken en ervoor te zorgen dat zij niet aan uw spullen komen. Wie SDNA-markering gebruikt om zijn bezittingen te merken maakt het risico voor daders en helers groter. Gemarkeerd met een unieke code zijn producten voor de politie namelijk eenvoudig terug te leiden naar de rechtmatige eigenaar. De kans dat u uw eigendommen na een diefstal terugvindt is hierdoor groter en SDNA-markering is een sterk hulpmiddel voor de politie om het dossier tegen een verdachte rond te krijgen.

Minder diefstallen

Uit diverse onderzoeken is gebleken dat het aantal inbraken en diefstallen aanzienlijk afneemt wanneer gebruik gemaakt wordt van DNA-markering. Met behulp van stickers en borden maken gebruikers duidelijk dat ze SDNA gebruiken. Dit zorgt ervoor dat daders op de hoogte zijn van het extra risico dat ze lopen. Uw bezittingen zijn door het gebruik van SDNA-markering veel minder aantrekkelijk voor dieven.

Bel voor een vrijblijvende afspraak naar: 0345-701093  of vul ons contactformulier in.